mske is in een Franse colère geschoten. Amaai! Als dat in Frankrijk altijd zo is, dan blijf ik wel hier zé. Eén keer een Franse colère is al meer dan genoeg.

Maar eigenlijk is het me niet zo duidelijk op wie mske dan wel erg boos is.

Het was gisteren al begonnen. Er was een vertaling binnen gekomen en mske ging die rap efkes doen in Word omdat die in Word staat. Maar mske en Word, dat zijn geen vriendjes.

Gisteren wou dat ding dus al wat saboteren en had mske al wat gegroemeld over: “stoemme Word”. En toen begon net een moeilijk stuk en zei ze dat ze vandaag ging verder doen.

Vanmorgen bleek dat dat gratis omzetprogrammake niet zo gratis was en mske wiste de cookies en de geschiedenis om die popup nog eens te zien en pas toen bedacht ze dat ze haar werk van gisteren avond enkel opgeslagen had via “control S” en dat dat verdomde ding dus nog in die Temporary Internet Files had gestaan. Mensenlief … wat was dat. Ik dook het buro onder, waar Slow ook al zat te schuilen en mske raasde maar verder tegen Word, tegen haarzelven, tegen Word, tegen haarzelven, tegen dat omzetprogrammake, tegen haar zelven.

mske kan niet goed schelden, dus werd er veel met boeken en papieren en nog ander buro attributen geboenkt.

En Slow, die voor de regen, een stappeke had willen gaan zetten, heeft maar wijselijk gezwegen. Hopelijk blijft het straks nog efkes droog.