Natuurlijk heeft mske ooit wel een zuigplek gehad. Daar dacht ze aan toen ze haar berichtje had gepost.

Het is jaren geleden, mske zal zo een 10 à 11 jaar geweest zijn en ze had een klein kwetsuurke op haar pols. Met zo een futiliteit ging ze niet naar moe maar mske is wel van het soort bij wie zelfs van een sneetje van een blad papier gaat ontsteken.

Ze had dus een klein kwetsuurtje op haar pols en dat begon te pikken. Ze had er wat speeksel over gedaan. Dat bracht maar efkes soelaas. En toen, toen ging ze natuurlijk weeral de heldhaftige toer op want wat had ze gelezen? Ergens had één of andere struise het gif uitgezogen. Simpel, niet meer dan dat.

Resultaat was dat ze niet wist hoe ze die plek weg moest krijgen. Moe heeft haar ’s avonds wel gezegd dat zoiets heel erg ongezond kon zijn.

Als mske nu van die miniatuur kwetsuurkes heeft spuit ze daar eerst cediumspray op, roefelt dat er goed in en spuit nog een keer. Begint dat toch nog last te verkopen, dan zijn de iso-betadinegel en de pleisters ook niet veraf.