Oef, ik dacht al dat mske hier nooit ging weggaan, ze bleef maar bezig en ze bleef maar bezig. En toen het werk dat ze voor vandaag gepland had, afgewerkt was, begon ze toch nogaan dat tekstje. En dat is nu ook eindelijk klaar!

En er zijn nog zoveel prettige dingen die moeten gedaan worden. Ze moeten nog bijkomende meubels voor de woonplaats kopen, ze moeten nog de tegels voor de badkamer gaan kiezen, ze moeten ook zelfs nog de toestellen voor de badkamer gaan kiezen. En dat natuurlijk net op het drukste moment van het jaar.

En dan is er nog het bijkomend probleem van de caravan. De winter is in aantocht en die caravan heeft nog geen sneeuwdak.

Misschien kan er de week van allerheiligen af … en dan komt de verwarmings-badkamer-septische put-tegeltjesinstallateur de week daarna.

Maar volgend jaar, dat is beslist, volgend jaar neemt mske uitgebreid vakantie met de Tour de France, want die komt daar op een ietsiepietsie van die caravan voorbij en die zal ze volgend jaar niet missen.