Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ontsnapping

Wablief? Awel merci! Er is 100.000 liter verdund zwavelzuur “ontsnapt”. En ze waren bang voor het dichtbij gelegen waterzuiveringsstation, maar het kon geen kwaad want het was genoeg verdund!

En meneer de burgemeester kwam vertellen dat het niet de eerste keer was dat er problemen waren bij dat bedrijf, maar dat het bedrijf al zo veel had geïnvesteerd in milieu, dat ze met Milieu eens gaan nakijken wat ze nog meer kunnen doen.

Hun ogen open doen tiens! Als er hier ene emmer water overloopt hebben dat hier twee mensen en vier katten on-mid-del-lijk in het snotje. En weet je, ik kan tellen, 100.000 liter dat zijn tienduusd emmerkes zenne! Ze kunnen er verdorie gans de stad mee schuren!

En wat te denken van de brave werknemer van het bedrijf die kwam vertellen dat er wel een veiligheidsplan bestaat maar dat nog nooit met de werknemers besproken werd?
 
En wat te denken van de brave brandweerman die kwam vertellen dat er mogelijk ontploffingsgevaar bestaat als een stekske bij een rioolputteke gehouden wordt waarin dat zwavelzuur “ontsnapt” is?

Previous

Bergschoenen voor in de bergen

Next

Lief

1 Comment

 1. 08-02-2005, 22:56:41
  Nieuws
  Ik krijg jullie nog eens te zien in het journaal….. en dat wordt de hele nacht herhaald……..

  Han

  —————————————————————————–

  08-02-2005, 23:01:15
  ontsnapt?
  Wat ontsnapt is moeten ze ook maar weer vangen hé?

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén