Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Logica

Er zijn van die situaties die op zich niet gevaarlijk zijn maar uiteindelijk toch een slechte afloop hebben. En dan denken we aan de luchtshow in Oostende en het skilift ongeval in 1998 in Cavalese.

Nà Cavalese betaalde de US Airforce (gedwongen of niet, dat weten we niet meer) zoiets van een 80.000.000 BEF uit aan de Belgische slachtoffers en Zoneke was de mening toegedaan dat dat goed was. Maar mske zei: “de mensen zijn er vet mee als hun kind niet meer naar huis komt; ik zou het niet willen”. Maar Zoneke antwoordde: “mama, als ik dat moest zijn en jij weigert dat, dan kom ik terug!”

“Dan zeker niet” zei mske.

“Och jong” zei Zoneke.

Previous

Wij moeten Bush niet zien

Next

Nummerloos

1 Comment

  1. 21-02-2005, 15:16:54
    Aan alle gasten/grieten met een weblog
    Hallo, het Nieuwsblad Online is op zoek naar bloggers tussen 14 en 18 jaar (ongeveer). Stuur asap een mail met een url van jouw site naar Nbonlineteam@vum.be. Wie weet valt ons oog op jouw blog en dan is het hek pas helemaal van de dam! Bedankt!
    http://www.nieuwsblad.be
    NBonlineteam

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén