Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vasthoudend als … mske

« …

En toen? Toen gingen ze naar huis. Alle beestjes goed verzorgd voor ze vertrokken; om de drie uur stoppen; mooi schema.

Het begon al snel! Antoon deed teken met zijn lichten. Ex stapte uit en ging kijken, zag mske die toch weer de honden uitlaten zeker. Ex komt terug en zegt: “zijn hond had gekajiet en hij dacht dat die moest kakken maar die heeft niks gedaan”. mske zuchtte.

En het werd duister en het werd donker en weer deed hij teken met zijn lichten. En mske stopte op de parking van Würzburg en Ex ging kijken en mske keek eens naar Zoneke en Zoneke keek eens naar mske en mske had meer genoeg van die sporters die haar al vier dagen tegen het plafond kregen uit naam van de stress voor hun sport. Ex kwam terug en zei: “die hond had niet gekajiet omdat hij moest kakken maar die had de elektrische bedrading doorgebeten en zal waarschijnlijk elektriek in zijn toot gekregen hebben”.

En hij stak zijn hand uit naar de gereedschapskoffer en mske vroeg: “wat ga je doen?” “Repareren” zei Ex. “Goed” zei mske “maar ik rijd door!” Ex mond viel open tot op zijn knieën. “Ja maar ms” zei hij” nu zit die zonder achterlicht”. “Niet mijn probleem” zei mske “in mijn auto ligt er geen elektriciteit waar ze kunnen in bijten, ik rijd door!” “Ja maar ms” zei Ex “dat is gevaarlijk zonder achterlicht”. “Zijn caravan hangt daar nog achter” zei mske “die is toch verlicht, ik rijd door!” We hebben het al gezegd, als mske vastbesloten is, probeer haar dan maar op andere gedachten te brengen. “Ja maar” zei Ex “als de flikken dat merken?” “Dat is dan zijn probleem” zei mske “hij kan ook de poten van die caravan uitdraaien, hier slapen en morgen naar huis rijden.” Maar Ex vond dat herstellen toch niet lang zou duren maar mske kende dat en ze zei: “Okee, dan zal hij je wel thuis afzetten zeker, maar ik rijd nu door, ik ga hier geen uren meer staan palaberen” en ze zette de handrem los. Ex, die mske wel kende en wist dat het lang duurde eer ze boos werd, wist nu blijkbaar wel hoe laat het was. Hij liet de gereedschapskoffer los, zei: “wacht efkes, ik ga hem zeggen dat wij doorrijden”. Efkes later sprong Ex weer op zijn plaats en mske vertrok. En ja, hij volgde.

Previous

Geen chianti

Next

Volg de mot

1 Comment

  1. 09-04-2005, 23:02:32
    MSke is een parmant vrouwke
    Nog een fijne zondag voor jullie.

    Marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén