Dat er mensen zijn die na twee maand werken al terug nood hebben aan vakantie, dat stoort mske niet. Dat mske na vier jaar nog geen kans ziet op vakantie, dat stoort mske niet.

Wat stoort mske wel? Als ze dan eens één dagske er op uit trekt om eens te ontspannen, dat ze niet op een terraske kan gaan zitten zonder dat er daar ene met een stinkblomme voor haar neus staat te wuiven, waar laat je dat verdomde ding als je het koopt, of dat ze een aireke spelen van 15 seconden waarna ze met een potteke rondgaan.

A-sociaal? mske zal wel geven aan wie ze wil geven en dat kan even goed ene met een aireke zijn die ergens echt muziek staat te maken als een gewone bedelaar.

Wat las mske gisteren? Dat ze ergens begonnen zijn met een campagne om de mensen te sensibiliseren om niets meer te geven om het bedelen tegen te gaan? Ah ja, want de bedelaars trekken een klein inkomen. Awel verdorie! Dan mogen ze alleen nog geven aan georganiseerde bedelpartijen zeker?