Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slaapkonijn poseert

Bij het verhuizen van het blog heb ik alle afbeeldingen die ik niet goed vond -in de beginperiode van de blogs waren er minder mogelijkheden- er af gegooid. Nu ik echter in die linker kolom hiernaast die uitgelichte afbeeldingen te zien krijg, kriebelt het om alle berichtjes terug van een afbeelding te voorzien.

En wat is nu het handigste? Zelf foto’s nemen natuurlijk. Dus moest ik dringend aan de slag om het slaapgezelschap van Amke en Ella te vereeuwigen. En terwijl ik dan toch bezig was, heb ik maar enkele extra fotootjes van Slaapkonijn genomen. Die duikt af en toe wel eens op en dan kan ik onmiddellijk een gepaste foto bij het berichtje zetten.

En slaapkonijn zag dat het goed was.

Previous

Hond als afschrikmiddel

Next

Boodschap van algemeen nut

2 Comments

  1. Het is me een raadsel waarom huisdieren, en dus ook slaapkonijnen, altijd toetsenborden willen inpalmen.

  2. ms

    Waarom Slaapkonijn dat wil? Daar heb ik het raden naar.

    Waarom Sloef het ooit deed, dat weet ik wel. Over sommige zaken schrijf je makkelijker in de derde persoon. En over jezelf schrijven in de derde persoon?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén