Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe meer lawijt hoe liever ze ’t hebben

Er werd niet getoeterd deze keer. Alleen heeft de vrachtwagen heel lang zijn motor laten draaien en dat maakte dan toch dat mske hem hoorde. En dan maakten de beesten, die ingeladen werden, amok. mske was niet echt wakker waardoor ze de indruk had dat het maar één beest was.

Wettelijk gezien mag het niet meer. Dat weet mske uit de tijd van het Wat was huis, toen de boer aldaar beboet werd. Maar als je puntje bij paaltje neemt en ze zouden gewoon zelf eens nadenken dan zouden er toch minder problemen zijn. Had die vrachtwagen gewoon zijn motor afgezet dan had alles achter de rug geweest vóór mske wakker werd.

Er hoeft niemand gesaboteerd te worden, al zit die boerderij midden in de dorpskern, maar dit is volgens mske meer een uiting van: “jullie kunnen allemaal de bomen in”.

We hebben het al gezegd, ze zijn niet van de slimste.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

A wither shade of pale

1 Comment

  1. 27-06-2006, 07:45:50
    Goede morgen
    er worden er meer dommer dan slim….liefs viv
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén