Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Opgevist

Nu mske er dus terug bovenop is, las ik de postjes nog eens voor die ik op die drie dagen niet gepost had. En vermits ik nu geen zin heb om hier een ingewikkeld verhaal te vertellen en mske akkoord is, ga ik gewoon twee van die berichtjes op het blog gooien.

Het eerste gaat als volgt:

mske heeft een brief geschreven. Lees maar.

Beste van de almanak gegooide,

We waren nooit goeie maatjes. Ik kreeg nooit wat ik graag had. Pyjama’s en sloefen had ik van ons moeder ook wel gekregen.

Ik wil dus ook niks krijgen, maar blijf met je fikken van wat ik al had!

Lorejas!

En val niet van die natte daken, het zou me spijten voor het paard.”

Met dat postje zit mske nu zo wat te gremelen. Het volgende is gewoon gezaag.

Het is niet bepaald die Johan Janssens alleen die frustraties oproept, er is ook nog het feit dat mske heel goed slaapt maar nooit uitgeslapen is, er is ook nog het feit dat Sloddermans nog steeds niet ophoudt met orders geven, net alsof mske een loontrekkende is die je constant op de vingers moet kijken.

En verder zitten we nét in de vierde dimensie, niemand hoort ons maar als ze ons nodig hebben dan weten ze de deur wel te vinden.

pske van mske:

  Met uitzondering van die paar enkelingen die blijkbaar niet selectief doof zijn.Ziezo, daarmee hebben de mensen weer wat om te lezen en ik kan me nu weer voor een pozeke terug trekken boven op de pc.

Previous

Als

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 07-12-2006, 16:56:37
  =^..^=
  ik kan ’t niet laten…. ik MOET het zeggen!!!!! Prachtige foto Sloef… Kun je dan ff met je staart kwispelen??? ))

  hummm…. een kat, kwispelt die eigenlijk???

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  07-12-2006, 17:09:21
  Hmmm …
  Een kattenstaart dient niet om te kwispelen, die maakt gewoon deel uit van onze natuurlijke charme…

  Het énige wat ik daarmee doe is over Slow’s en mske’s benen wrijven als ik iets wil hebben.

  Die honden met hun gekwispel … net of ze aan de duracellekes gezeten hebben.

  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

  —————————————————————————–

  07-12-2006, 21:58:20
  weer wat
  je sluit hier wel passend af want meestal val ik hier bij mijn bezoeken stijl achterover van wat je die dag reeds gepost hebt, doet me trouwens denken aan iets dat je aanhaalde een tijd geleden,nl dat je toen de indruk had dat je maar de helft presteerde van wat vroeger kon…was je ’toen’ ook een lid van de blog-beweging, want daar kruipt toch ook tijd in, of niete?
  koenie berlingo, die heel goed stijl achterover kan vallen op zijnen buik,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén