Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Brood! Een dankbaar onderwerp

Aangezien Slow hier het dagelijkse reilen en zeilen van het huishouden op zich genomen heeft, is mske wat wereldvreemd geworden wat de prijzen van het brood betreft.

Zo vertelde Slow deze week dat Waldkorn al 2€ kost en mske had efkes gedacht dat de bakker die Waldkorn verkocht toch wat ver af woonde.

Gisteren echter stopten ze ergens aan een broodautomaat en omdat mske het op die drukke baan nogal gevaarlijk vond om Slow te laten uitstappen, het gevaar schuilt in een klein hoekje, ging zij maar efkes twee broden pakken uit dat kaske. “Dat is dan twee keer 1.90€ madam” zei dat kaske. “Jawadde” dacht mske. “Bij onze bakker was dat maar 1.80€” zei Slow. “Maar?” zei mske en nu gaan ze uitkijken naar zo een automatisch zelfknedend en -bakkend oveke.

En dan gaan ze weer beginnen zoals ze toen zo goed bezig waren. Toen bakten ze voor de ganse week en vroren de porties in. Dat is ook goed om te vermageren. In die tijd ging dat vlot maar toen kwam maart 2006 … en ’t was om zeep!

Previous

Ella draagt voor

Next

Ze snappen het niet precies

1 Comment

 1. 30-01-2008, 17:17:50

  Zie verband met dat vermageren niet want dankzij vooraad in den diepvries altijd brood ter beschikking voor veel desnoods tussendoor hongergevoel in te vullen,steekt veel meer dan brood ter beschikking daarvoor en probeer bij te komen wat dan ook lukt,kon daar evengoed van afblijven toen de situatie omgekeerd was en het kilos kwijtgeraken nodig was

  Geen belang

  —————————————————————————–

  30-01-2008, 17:49:31
  Vermageren ?
  Niet moeilijk hé ! Als je het per portie in de dievries steekt is op “op” ! Als de zak brood erbij staat blijf je eten.

  Idem dito voor de patatters ! Slow maakt net genoeg voor één keer.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  31-01-2008, 15:21:31

  Ne zak geraakt ook leeg,ben altijd op tijd om diepvries voorraad aan te vullen,zit dus zelden zonder brood,was da wel toen ik eens een tijdje omdat da baksken van da machien zijn beste tijd gehad had,terug de zak van den bakker,dan baksken terug in gebruik,enkel voor het kneden da kan er nog mee en dan maar in de oven bakken op tijd en stond,zit veel in dienen diepvries op die manier is gemakkelijk klaarmaken als er meer tijd voor is en bij minder tijd snel op tafel zelf gemaakt niet kant en klaar in den winkel gekocht weet dan iets beter wat ik eet,en is mijn goesting

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén