Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alles in één moeite

Het onmogelijke nogmaals geprobeerd!

Gisteren zegt mske: “als we nu vandaag alle kommiskes doen, moeten we voor de rest van de week niet meer buiten”.

Zo gezegd zo gedaan, alleen … ze gingen bij de plaatselijke kruidenier omdat die ook de restafvalvuilniszakken verdeelt en wat blijkt? Die heeft er geen! Bovendien weet die man niet wanneer hij die wél terug zal hebben. En nu wil mske niet naar het stadhuis gaan vandaag omdat ze één van dees toch moeten gaan om een formulier te laten invullen.

Zodoende kunnen ze de vuilzakken niet buiten zetten. Leuk hé?

Previous

Putain

Next

Al watta ge zegt …

1 Comment

 1. 26-03-2008, 12:31:36
  Hoi Mske
  Nog eens hier geraakt om wat bij te lezen… De gouden vuilniszakken, tja, een dictatuur regel van elke gemeente, ontzettend duur en dan moet je er nog op lopen ook. Gelukkig verkopen ze die ook in de winkel waar mijn vrouw werkt, want vriendelijkheid in het stadhuis van Tienen is soms heel ver te zoeken…
  Wat je woorden hierondere betreft, wijf, griet, slet… dat ze er ineens hoer van maken…tjee, dan hebben we de volgende stap ook al gezet.
  Aan zulke kleine dingen zie je dat het met onze jeugd echt niet de goed kantopgaat… Boogie die zeker niet verlegen is om een goede grap of mop, zich zeker nog steeds jeugdig voelt, maar toch niet van zulke decadentie houdt, heeft ook een hekel aan de verloedering van beschaafdheid en beleefdheid. Onlangs kreeg ik een programma in de mot ‘We like to party’ op JimTV… In Jambers werd vroeger geroepen, dat ze mensen tegen zichzelf moesten beschermen voor ze op de camera kwamen, en terecht. In dit programma gaan ze met camera en micro tijdnes de nacht in een feesttent even ‘ de sfeer’ opsnuiven… lachen? Heel even, maar het vergaat je meteen door wat zich daar afspeelt… kids van 13 en 14 jaar ertussen???? Nee, dat is me te gortig… ben ik nu oud geworden of is de moraal echt zo laag geworden… nu ja, velen verdienen de term slet wel.
  Boogie ie zich weer eens druk maakte in hetgeen ik zag en las, maar Mske toch nog een fijne dag toewenst met een hele dikke knuf, groet met de nodige vlammekes.
  http://boogiefotos.skynetblogs.be
  Boogie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén