Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De grote kuis

De jaarlijkse microbe is weer op ronde. De microbe van “de grote kuis”. Nu ja, sedert die werken hier in huis, kriebelden mske’s vingers om het ganse boelke eens goed onder te soppen, maar aangezien die werken nog niet voor de volle honderd procent gedaan zijn, heeft ze die neiging kunnen onderdrukken.

Sedert gisteren echter is het hek van de dam. Slow is ten prooi gevallen aan het beestje en heeft de keuken aangevallen. Hij loopt met emmers te zeulen, zoekt “zijn” goei vod en mske hoort hem fwietfwieten tot hier. Hij heeft dus dolle pret.

Nu krijgt mske dat dus ook. Ze zou zo mee gaan helpen borstelen, vegen, schuren, schrobben, soppen, schuimen en zo meer, ware het niet dat er dossiers op hun verwerking wachten. En die dossiers … die zijn om den brode en voor de choco op dat eigenste brood.

Ne mens kan niet alles hebben in zijn leven …

Previous

Slaaaaaaaap …

Next

Huishoudelijk drama

1 Comment

  1. olive

    da’s wonderlijk he? dat je daar vanzelf ‘zin’ in krijgt. wij zijn sinds kort aan de stoomcleaner… het is maar goed dat anderen alleen het uiteindelijke resultaat te zien krijgen, en niet wat er af komt… *schaam… bloost*

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén