Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De kloefklompen

Er zit een scheur in het bovenleer van mske’s klompen en toen ze het merkte dacht mske: “oh neen, niet mijn kloefklompen!” Het zal natuurlijk nog een pozeke duren eer die klompen echt de vuilbak opgaan, die moeten eerst van mske’s voeten vallen.

En dan, dan heeft ze nog een paar witte. Die zijn eigenlijk al ouder dan de zwarte al zijn ze nog zo goed als nieuw. Die kocht ze ooit op de markt in Oostende omdat ze, dank zij het fenomeen, niet meer kon gaan met de schoenen die ze aan had. Maar aangezien die er niet waren in haar maat, heeft ze maar een maat te groot genomen.

En eigenlijk heeft mske helemààl geen zin in witte grote kloefklompen …

Previous

Toerisme of sensatiezucht?

Next

Tinternet

1 Comment

  1. hahaha!Ik herken mezelf . Ik had kloeffeklompen met een scheur in het bovenplastiek(leer kon ik me niet permitteren haha) en ik bleef die maar dragen tot ik eens met mijn vel er tussen zat.aiaia,ze lagen vlug in de vuilnisbak!! Ik kocht dan een paar witte klompen een maat te groot( ze hadden er geen in mijn maat en ook niet in een ander kleur) en die heb ik nog. Ik voel me precies een verpleegster met die witte klompen. Ik heb dan de zwarte klompen van mijn man helpen verslijten voor het tuinwerk. Liefst drie maten te groot,maar met een paar extra dikke sokken ging het toch. Ik val hier om van het lachen omdat ik me de situatie bij jou best kan voorstellen.
    Heb ik het al gezegd? Het is echt aangenaam op dit blogje.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén