Toen Slow en mske enkele jaren terug gestalkt werden door SS en nog enkele soortgenoten, zowel op de gsm’s als op het vaste toestel, had de politie aangeraden enkel de telefoon nog te nemen als ze konden zien wie belde. Dat hield in dat er een telefoontoestel met scherm voorzien werd.

Toen, nadat SS blijkbaar doorkreeg dat ze geen gehoor meer kreeg, Mr. Sloddermans van zijn oren maakte dat hij ons niet kon bereiken, besloten Slow en mske het toch maar terug te wagen om op te nemen als er geen nummer vermeld stond.

Geen nummer is meestal gelul of Mr. Sloddermans. Soms is Mr. Sloddermans ook gelul.

Eigenaardig genoeg werd er vorige week verscheidene keren opgebeld zonder nummervermelding. Als mske opneemt hoort ze niks ofwel achtergrondgeluiden. En dàt, dat is SS-ig. Die deed dat ook. Opbellen en dan de Libelle lezen. Of Boeke … opbellen en door bladeren lopen.

Eerlijk gezegd denkt mske dat het toeval was, want SS zou denkelijk beginnen met Slow’s gsm te terroriseren en daarna pas de vaste lijn, maar meer toeval moeten we toch niet.

Stom dat Mr. Sloddermans weigert om het nummer van zijn gsm toonbaar te maken, anders nam mske gewoon weer niet meer. Zelfs nieuwe klanten hebben een nummer, zij het dan een onbekend.