Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vliersaroop!

“Wat een slagveld” wist Slow te vertellen na de grote vliersiroopactie van zaterdag en zondag. Jaja, mske weet wel dat zij altijd moet dasjteren als ze met zoiets bezig is, maar die appel die hier ooit witte tegels in die keuken gelegd heeft, die zal zeker nooit vliersiroop gemaakt hebben.

“En nu nog luchtdicht krijgen” zei mske en zocht zo wat op google. Op een zeker forum was sprake over het gebruik van kinderklei, maar Slow had anders ook een lumineus idee en dat heeft mske maar uitgeprobeerd. Om te zien of ’t werkt zullen we nog wat geduld moeten hebben.

Volgend weekend gaan ze nog twee emmers halen, maar de kleine fleskes zijn vol.

Al de rooie afwas is gedaan en vandaag gaat Slow de keukenvloer een schrobberink geven. “Dan kan ik volgende week herbeginnen” zegt mske en vervolgde “als ’t goed weer is pratsj ik die bessen wel buiten hoor!

Ze hebben ons wel twee dagen uit de keuken gehouden omdat ze vreesden dat wij die flessen gingen omkiepen. Hoe halen ze dat nu in hun hoofd?

Previous

Filmklapke

Next

Resoluut en tureluut

3 Comments

 1. Als ge nu nog ziek wordt.. dan weten we het ook niemeer.. Wij gaan geen paternosterpreveltjes zeggen hoor.. het zullen flauw woordspelingen worden zoals.. zijt ge er nog nie.. of zijn uw zolen nog nie versleten.. en dan lachen we omdat dat dan grappig is op die moment..

 2. En nu eens een winter niet ziek worden! Daar sta je dan met al die siroop,haha. Misschien een idee om op een Kerstmarkt te staan,daar doet iedereen gegarandeerd een verkoudheid op want het is er bbbrrr…toch altijd….bbbrrr…zo gezellig !!!

  Ik zet altijd de keuken overhoop als ik zo iets doe(zeggen ze)maar bij jou lijkt het nog erger !!!’k Zal komen helpen opkuisen bij je volgende siroopmakerij !!

 3. ms

  Overhoop niet … Ik zet alles klaar op tafel en als ’t gedaan is, spoel ik alles direct en zet het in de afwasmachine. Maar mijn t-shirt en mijn vloer die zijn wel leuk bespat altijd. Ik doe dus geen goei kleren aan als ik aan zoiets begin.

  Gisteren had ik een veeg op mijn voorhoofd en ik zou niet weten hoe ze er kwam.

  En in de winter niet ziek worden ? Die kans zit er in natuurlijk, maar op de kerstmarkt ? Nee hoor. Ik zal zo tussendoor eens kuchen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén