Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Laptop? Lap thuis!

Ze zette zich neer en haalde haar laptop uit zijn tas. Ze sloeg haar benen over mekaar in het gaanpad en installeerde zich. Ze keek rond of iedereen wel goed had gezien dat zij een laptop had.

Ze scrolde en scrolde als betrof het een dynamo die ze moest aandrijven. Uiteindelijk begon ze te typen terwijl ze nog steeds goed in het oog hield of iedereen het wel zag.

Een paar keer had ze al richting mske gekeken, maar mske gaf geen krimp want uiteindelijk doet iedereen wat hij of zij wil op een trein, maar om er zo prat op te gaan … Laat ons zeggen dat mske er prat op gaat dat zij op de trein geen laptop hoeft te gebruiken en gewoon kan genieten van de rit.

Previous

Cool!

Next

Zo klaar als een klontje

3 Comments

  1. een laptop is toch geen nieuwtje meer waar je dan nog op de trein moet mee pronken! Dat is hetzelfde met mensen die steeds met een zonnebril rondlopen ,zelfs op plaatsen waar ik met een zonnebril over mijn eigen voeten zou vallen. Voelen die pummels zich dan zo belangrijk om met een bril rond te lopen?

  2. en wat was ze aan het doen ermee? patience of sudoku… want dat is dus wat ik vaak zie in te trein

  3. ms

    Volgens mij was ze aan het chatten. Eerst een hoop gescroll en dan efkes wat typen, wat wachten, weer wat typen, weer wat wachten, …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén