Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stratons en pisomuurs

Het lijkt een beetje in de bovenste schuif te liggen, de vraag naar openbare wc’s. Zo was er ergens de voorbije weken, of zelfs maanden, een klein reportageke aan gewijd. Was het in “Man bijt hond” of Volt? Of was het gewoon op Rob tv? We zouden het niet meer weten. Het ging erover het wildplassen in te dijken.

Ook Het Belang van Limburg besteedde er een artikel aan maar dan meer regiogebonden.

Aangezien het doel is het wildplassen tegen te gaan, vrouwen kunnen niet zomaar tegen de muur, zal het weer vooral om urinoirs gaan blijkbaar.

Eigenlijk ferm discriminerend als je ’t mij vraagt. Vrouwen, en ook sommige mannen natuurlijk, hebben tot nu toe altijd al hunne plan mogen trekken door gebruik te maken van de wc’s in cafés, stations of andere openbare gebouwen. Maar die worden niet beloond.

Neen, de pisomuurs die eigenlijk ook zouden kunnen gebruik maken van wc’s in cafés, stations of andere openbare gebouwen, maar liever iets doen dat niet door de beugel kan, die gaan ze belonen met openbare wc’s.

En dan maar leuteren dat er te weinig stoelen staan in sommige winkels. Ze zouden beter voor betere openbare sanitaire voorzieningen voor iedereen zorgen.

Previous

Het komt niet veel voor maar ’t zit op onze zolder

Next

Tien vingers

1 Comment

  1. Inderdaad openbare toiletten mogen er in alle steden méér zijn.Als je telkens in een herberg moet binnenstappen en iets drinken blijf je maar bezig zijn he!Mannen hebben het dan ook gemakkelijker ,’t mag niet maar ze doen het toch in het wild en nu gaan ze ze nog eens belonen ook !!.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén