Het fietspad van de oude treinbedding loopt van Zoutleeuw naar Tienen. Het is in elk geval beter dan de hoofdweg te nemen want die gaat hoebel op en hoebel af. Jammer dat ze er eerst voor naar Zoutleeuw moeten.

Het loopt achter alle Linters door en net voor het Tienen binnengaat maakt het zo een scherpe bocht naar links zodat mske denkt dat het oorspronkelijke traject rechtdoor liep over de gronden van de Citrique, wat zou kunnen kloppen aangezien het oude stationnetje zich net over die eigenste Citrique bevindt.

Het was vanmorgen nog helemaal niet druk. De terraskes van de twee fietscafeekes stonden nog dichtgeplooid en er was nog niet te veel beweging op het fietspad, enkele koereurimitatoren te na gesproken.

Dat was goed want ondanks het unieke van het pad is het veel te bekend.

Onderweg kom je nog al de oude stationnetjes tegen. Een beetje vervallen, verwaarloosd. Jammer dat Slow en mske het fototoestel niet bij hadden. Volgende keer. Volgende keer?