Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zou het van de warmte zijn?

Blijkbaar komt er geen einde aan de periode waarin de dingen die zouden moeten werken niet werken. Het lijkt er op dat ik niet aan die resem kan beginnen die hier nog te vertellen is.

mske ging geld afhalen aan de automaat en het bedrag kwam uit op enkele briefkes van 20 en één briefke van 10. Dat kaske duwt die briefkes van 20 naar buiten en begint dan zo lichtjes te brommen als een bromvlieg met verstopping. Niet dat ik weet hoe die bromt, maar ik stel me dat zo voor.

En dan ineens begint dat machien daar te blèren en te blèren, zodat iedereen in de straat omkijkt en mske vies beziet, net alsof zij iets mis had gedaan. Slow ging snel de bank binnen om iemand te verwittigen. Ondertussen kwam er de vermelding op het apparaat dat mske het geld moest nemen, maar dat had ze al, dat briefke van 10 natuurlijk uitgezonderd en ondertussen bleef dat maar blaten en brullen en alarm geven.

Gelukkig kwam er niemand achter haar staan wat zij zou daar voor geen geld ter wereld weggegaan zijn, zie dat daar een snoodaard haar 10€ in zijn pollen zou krijgen. Ineens stopte het machine, zei dat mske haar kaart moest terugnemen en gaf als commentaar dat ze met de actie stopten wegens telangdurigheid.

Slow kwam buiten met iemand van de bank die beweerde dat ze het tot binnen gehoord hadden en dat het geblèr misschien wou zeggen dat het 10€ vak leeg was. mske moest maar goed in het oog houden of die 10€ van haar rekening ging of niet.

Previous

Betaalmaat

Next

Klein India

3 Comments

 1. Jurgen

  “wizzewasjes” … natuurlijk, ik kon er niet meer op komen maar nu ik terug weet, lijkt het allemaal zo vanzelfsprekend. Enfin, ik heb de weg terug gevonden en zal zo nu en dan nog eens komen piepen.

 2. gettie

  Kulleprul en Catastroficus hebben blijkbaar een verbond gesloten ! Bankautomaat en paypal die bijna gelijktijdig gesaboteerd worden, dat is verdacht hé Sloef. Hoogtijd dat mske en Slow eindelijk eens een degelijk verdedingsplan opstellen lijkt mij.
  Neen serieus nu, geldzaken dienen niet om er mee te sollen, ieder het zijne is mijn motto ivm geldzaken en met gesloten portemonee werken is nog heerlijker. haha.

 3. Han

  Een ouwe sok maakt geen herrie, maar dat is weer niet zo veilig. en zo is er altijd wat.
  overigens is ruilhandel dé manier om niet teveel aan accijnzen op te moeten hoesten, in de moderne tijd heet dat ‘bartertrading’ en er zit geen btw op.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén