Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Indiscretie aan de kaak gesteld

Nu gaan ze te ver! Veel te ver! Dat iedereen overal en altijd met zijn neus in onze private levenssfeer tracht te zitten, dat weten we al, maar dat ze ’s nachts komen kijken, dat is er echt over.

mske voelt zich aangesproken als ze de gazet leest, want al zit Jim dan mooi braaf en stil op het zeteltje in de woonkamer, iemand zei toch ooit dat Slow er uit ziet als een gezellige grote teddybeer.

Previous

Fliersaroop

Next

Over updaten en upgraden

3 Comments

  1. Haha…heb dat eerdere stukje gelezen en lig nu dubbel om je eindconclusie hahaha en travestietenbeer…oh oh als je moeder dat nog wist inderdaad..! Wij zeggen hier: ‘ze zou zich omdraaien in haar graf!’ (hoop niet dat ik je daarmee tegen het hoofd stoot, het is een uitdrukking hè). Heb zelf nooit een beer gehad hehe..en m’n vriend is veel te mager om een beer te kunnen zijn hahaa!

    Wat m’n skin betreft…oh, ontdek hier net je emailadres in de kantlijn, dus je kunt een mailtje verwachten! Volgens mij komen ze daar echt niet uit bij skynet..ben wel benieuwd wat jij bedacht hebt!

  2. hahahaha had het ook al gelezen vanmorgen … Grappig postje hé, en hij ligt daar toch zo zalig vind ik … ))) Waarom zou jij dan niet mogen gniffelen met MIJN gekregen ding, doe ik immers ook … )))) !

    Zwaai zwaaaaaaaaai … )) !

  3. zij die geen knuffelbeer hebben zijn jaloers ! Maar moeten ze daar nu ook al een enquete over maken!Met recht en reden een inbreuk op je privacy.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén