Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Peren! Gebakken, gestoofd of vers van de boom

Oei seg, dat gaat hier niet goed.  Het was al een dag waar niet naar uitgekeken werd.  Dat kwam door een klant.  Een ferme ambetanterik die absoluut wou dat mske zijn werkske deed al had mske hem gezegd dat ze dat niet zag zitten.  Maar ja, hij heeft het gedraaid en gekeerd want hij zat toch zo in de miserie, lief mske, als ze dat niet zou doen en lief mske zei dat het goed was.  Heeft die kazakkendraaier er toch voor gezorgd zeker dat hij toch het laatste woord had. Zat ze hier toch met de gebakken peren.  Nu ja, een vrouw een woord en mske zou dat varkentje wel eens wassen.

Dat was dan weer buiten de op apengapen liggende pc gerekend.  Het wordt echt hoog tijd dat er een andere komt al is het momenteel hoogtijd in het werk.  Maar deze maand, volgende maand tenlaatste …

Wat doet een pc dan als hij mske wil een peer stoven? Hij doet raar, hij wil niet naar het blog, hij wil niet naar de klantenmail, hij wil niet naar de privémail.  Dat heeft hier een gefoeter geweest want mske moest die klantenmail hebben natuurlijk om die opdracht te gaan ophalen.

Na een moeilijk verloop liep het eindelijk en bleek dat een deel van die opdracht al niet meer beschikbaar was, maar gelukkig stond die op deze pc en neen, dit is niet mskes pc.  Dit is Slow’s pc, want mske is verhuisd met stoel en al en Slow is hier toch niet.  Ah neen, want die zit echt tussen de peren.

Previous

Oegsie seg woont daar ne keer

Next

Goeiedag en rebonjour

8 Comments

 1. Goh…klinkt echt heel erg als de problemen die ik dinsdag had..steken zulke dingen aan misschien?
  Maar het is wél veel erger balen als je je pc voor je wérk nodig hebt..voor mij is het alleen maar voor hobby eigenlijk…en dan nóg mis je dat ding enorm als ie het niet goed doet…waardeloos! Maar hier lag het dus eigenlijk niet aan de pc..wie weet valt het bij jou ook mee?
  Ik ben gek op peren trouwens..gewoon of gestoofd…maar gebakken, nee, da’s minder hè! hahaha!

  • ms

   Ik weet het echt niet. Vanmorgen om zeven uur was er geen probleem. Om acht uur ging er niets meer. Efkes (grote) paniek. Ik heb internet gewoon afgesloten en opnieuw geopend en toen ging het weer.

   Maar of internet een reden kan zijn om mijn andere programma’s zo ultra traag te laten lopen, daar heb ik sterk mijn twijfels over, al kan ik (ook weer) niet met zekerheid zeggen dat ze traag liepen vermits ik er maar één probeerde.

   In elk geval weigerde mijn pc contact te maken met deze.

   Dus ik denk dat het echt aan mijn pc lag, die zo stilaan vindt dat het tijd is om de pijp aan Maarten te geven.

 2. Hm…ik denk dat het met die Maarten ondertussen ook niet meer zo goed gaat…al die pijpen!

 3. ms

  Erg handig als hij effectief een pijproker is natuurlijk.

 4. Of veel benen heeft…om in al die pijpen te kunnen steken hè!

 5. ms

  Vooropgesteld dat Maarten een duizendpoot is dan, maar dan zijn het ook maar kleine pijpkes hé.

 6. Oei oei MS-ke…klinkt wel serieus !
  Gelukkig hebben jullie meerdere pc-kes staan, anders was het hier maar stilletjes gebleven. En die peren waar Slow tussen zit of zat ? Smaken lekker als dessert … Laat het niet aan jullie hartje komen hé … Laat ze maar smaken …

  Tot later …

 7. ms

  Ach ja, de tijd is rijp voor een nieuwe pc en dat dat juist in de rijpeperentijd moet gebeuren, dat was te voorzien, zoals altijd alles moet willen lukken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén