Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Terwijl wij slapen

Het is eindelijk zo ver. Deze nacht gaat het gebeuren. Ze zijn er klaar voor.

Ze gaan aanvangen met het ophalen van de 33 mijnwerkers die al sedert 5 augustus in die mijn vast zitten. En we houden ons hart vast en hopen dat ze persoonlijke ijdelheid en roem naar het achterplan hebben verschoven en de veiligheid van al die mensen laten primeren.

Previous

Oorzaak en gevolg

Next

Spoor op tijd

9 Comments

 1. Nou..laten we dát inderdaad maar hopen…en dat alles verloopt zoals ze hopen dat het zal doen..die mannen hebben nu wel lang genoeg daar vastgezeten!

 2. ms

  Ze geven het live uit. Niet dat ik ga kijken. Ik zal ’t morgen wel horen hoe ’t gaat. Ik hoef niet op de eerste rij te zitten.

 3. Vòòr ik naar bed ga (om middernacht )werd meegedeeld dat de actie pas na middernacht zou beginnen. Ik hoop van ganser harte dat ik bij het opstaan goed nieuws verneem uit Chili!

 4. Ms,ik ben momenteel wakker maar ga niet kijken,ik hoop dat ze veilig en wel naar boven worden gehaald

 5. Ms-ke,vanmorgen om 5u Belgische tijd is de eerste van 33 mijnwerkers gezond en wel naar boven gehaald. Intussen hebben ook al twee van zijn collega’s het daglicht teruggezien. Ze werden als helden onthaald.

  BRAVO en CHAPEAU … !

 6. Het gaat langzaam maar gestaag hè…hopelijk blíjft het goed gaan.
  Het is er één groot mediacircus…maar die mannen…die moeten zeer waarschijnlijk volgende week gewoon weer aan de slag..weer terug onder de grond! Of zal daar nou eens iets voor geregeld worden van een extra lange vakantie of zo? (en dan natuurlijk bóven de grond )

 7. ms

  Als je bedenkt dat die mijneigenaar op een zeker moment dierf zeggen dat hij hun wedde niet kon uitbetalen zou je zo denken dat ze snel weer aan ’t werk zullen moeten.

  Maar anderzijds is er dan weer de pers die gretig staat te springen en er is de publieke opinie.

  Als ze maar allemaal boven komen.

 8. oef, ze zijn goed bezig!En dan moet je dat mediacircus er maar bij neen.Het voornaamste is dat die mensen allemaal heelhuids boven geraken!chapeau voor de mensen die dit mogelijk maakten.

 9. ms

  Al bij al vind ik het nog meevallen qua media. Enkel de eigen zender mag filmen, dus geen overhoop aan nieuwsgierige persmuskieten.

  En dat ze al bij al goed willen laten zien wat er gepresteerd wordt is ergens ook te begrijpen.

  Ik vreesde dat ze de emo-momenten van die mijnwerkers zouden uitbuiten maar die mensen worden wel relatief gerust gelaten als ze boven komen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén