Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Klein ergernisje

Ken je het wc-papier dat ze in restaurants en tankstations en soms ook wel in cafés gebruiken? Die grote witte platte trommels  die tegen de wand bevestigd zijn en de breedte hebben van een gewone rol? Vooraan zit er een metalen plaat voor en vanonder een opening met aan beide zijden een rand om af te scheuren? Ja? Ken je die?

Wel mske vraagt zich af waarom de meeste mensen dat altijd moeten afscheuren binnenin die trommel in plaats van aan die rand.  Je kan je zot zoeken naar het begin van het spul. En bepaald handig is dat in die kleine plaatskes nu ook niet hé.

Previous

Enkel op uitnodiging

Next

Sneeuw

3 Comments

  1. Hahahaa…en zelfs dáár heb ik nog ergens een foto van…maar dat was voor een ‘running gag’ met Kaatje…over ‘poeperas de papieras’ wat natuurlijk Spaans is voor wc-papier hahahahahahaa!
    Het is waar…om de één of andere reden hangt het beginnetje van de rol er nooit lekker handig uit…altijd is het zoeken..vervelend! Maar het ligt ook vaak aan de rol en niet aan degene die het afscheurt hahahahha!

  2. gettie

    Zit maar eens op zo een wc in de winter, je sjakosj en jas hangt al aan het kapstokje (als dat er al is), je sjaal hou je krampachtig geklemd onder je kin zodat die niet in het toilet of op de grond valt, je (onder)broek hangt aan je knieën en dan moet je verdorie nog peuteren om een bladje papier vast te krijgen en het ergste moet nog komen, je moet begot nog minstens 40 eurocentjes betalen. Je zou voor minder zweten en zoals mske zegt “de kou seizkes krijgen ” hahahaha!!!

  3. ohoh dat is altijd zoeken naar het begin en als je het begin hebt scheurt het zo moeilijk ook vind ik, daarom dat je het begin moet zoeken, haha, zo is de cirkel rond

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén