Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Baaldagen: het gebeurt niet dikwijls maar het kan

Soms is de hemel buiten helderblauw en hangt de zon te blinken, maar wil ze hier binnen niet schijnen.

Soms is de hemel egaal grijs maar zit de donderwolk in mijn hoofd.

Dus kruip ik terug onder mijn steen en wacht tot het beter gaat.

Previous

De stoel

Next

De letters uit de gazet

11 Comments

 1. Jij kan niet terugkruipen onder een steen…daar zit alleen ongedierte hoor en dat ben jij niet! Je kunt misschien maar best even terugkruipen in bed, want dit klinkt niet goed. Óf..je drinkt een stevige bak koffie, kijkt even naar je bloeiende hyacint (haha), haalt eens diep adem en schudt die sombere bui van je af..nóg beter!

 2. …of je geeft er gewoon aan toe, en geniet van je baaldag wentelend in zelfmedelijden, kan ook eens deugd doen ;°)

 3. dat kan iedereen overkomen
  heel even aan toegeven en dan terug een glimlach op je gezicht toveren en beseffen dat er zoveel is om van te genieten

 4. ms

  Ik baal ook van zelfmedelijden.

 5. HAHAHAHAHAHAA!!! kom op dan…drink die koffie en schud die bui van je af!

  • ms

   Ik heb vandaag al koffie gedronken met heelder sloten, met de bedoeling van die bui te verzuipen, maar ze kan blijkbaar zwemmen.

   Het zal zijn tijd nodig hebben of iemand moet de stop er uit trekken.

 6. TREKKKK!!!!

 7. aaarrrhhh,ik baalde de hele dag .De mist wilde in mijn hoofd niet optrekken,aarrrhhh,koppijn door die stomme mistige toestand die door alle gaten en kieren binnendrong.Oplossing? ik ben een uurtje mijn bed ingedoken.Dat hielp ,moet je ook eens doen als je baalt.Als je danuit die ligtoestand weer recht kruipt is het alsof je aan een nieuwe dag begint.

  Is het ondertussen al wat beter?

 8. bea

  Vloeken, zo hard je kan. En als dat ook niet helpt: uw raad aan mij: – met je klompen tegen de muren gooien,
  – met de deuren slaan,
  – met de muis kloppen (niet met het toetsenbord, dat maakt het erger).

  Voila sé.

 9. Gettie

  Gelukkig is het nu al avond en is de baaldag hopelijk aan de laatste stuiptrekking bezig.
  Inderdaad, wachten tot het overgaat is de enige remedie. Soms forceer ik het nog ne keer door de deur dicht te doen, 2 opties : de buitenkant of de binnenkant van de deur bekijken. Binnenkant betekent een boek en iedereen moet me gerust laten, buitenkant, dan ga ik wandelen en dan moet ook iederen me gerust laten. Neen, ge wilt me echt niet tegenkomen op zo een dag hahaha en gelukkig gebeurt het niet zo dikwijls.

 10. Hopelijk verdwijnen die baaldagen weer even snel dan dat ze komen opdagen! Die dingen zijn menselijk hoor …

  Tot gauw …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén