Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoesten

Is het nog niemand opgevallen dat je nergens kan gaan of er zit wel één of ander iemand te hoesten? Hardnekkige hoest, kriebelhoest, blafhoest, kuchjes.

Je kan geen plaats ter wereld indenken of de mensheid gaat aan het blaffen. Zo erg dat mske zich soms afvraagt of zij en Slow de verkeerde plaatsen uitkiezen of dat ze uitzonderingen zijn.

Previous

De ervaren vallers waren het land uit

Next

Ochtendhumeur

9 Comments

 1. zenuwhoestjes en stresshoestjes niet te vergeten
  en t is hier dan ook geen zo’n gezonde lucht
  jullie zullen ferm goede longen hebben, gelukkig

 2. bea

  Kerngezonde mensen zijn jullie. Geen verkoudheid, geen allergie, geen zenuwen (naar ’t schijnt kan je daar ook een ambetante hoest van krijgen): gelukkige mensen. Leg uw pollekes maar samen

 3. ms

  Stress is hier anders genoeg, maar ik ga er (meestal) niet van hoesten. Het is me wel al overkomen, maar niet echt dikwijls.

  Met mijn pollekes samen kan ik spijtig genoeg niet werken.

 4. bea

  Geen ganse dag uw pollen samen hé, efkes. Profiteur

 5. Wat eens chance ,niet eens een kriebelhoestje??? sjansaars

 6. Ja er wordt wat afgehoest…kuch, kuch

 7. wat wil je met al dat stof en stuifmeel in de lucht !Je hoort hoe langer hoe meer overal hoesten ,kuchen en proesten!

 8. max

  Ik lust geen hoesters, bwakkes

 9. Zat vorige week naar de herdenkingsplechtigheid te kijken van die schietpartij in dat winkelcentrum…en inderdaad..doorlopend gekuch. Ik heb ook weleens gelezen dat dat door stress of een ongemakkelijk gevoel kan komen..ik weet het niet maar je zou het wel denken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén