Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Allee of alla

Dat ze de laatste trein niet wilden nemen! Oh zo! Dat beslisten Slow en mske zomaar ineens pardaf!

Dus bolden ze een uur vroeger af om te merken dat er nog een tussentijdse metro reed en dat ze dus vroeger in het station aankwamen om te merken dat de trein van nóg een uur vroeger er nog stond tot zij boven op dat perron geklefferd waren natuurlijk want toen reed die net door terwijl mske hem nog had kunnen aanraken, had ze dat gewild. Maar wie wil nu een rijdende trein aanraken? Allee nu!

De voorlaatste trein bracht hen naar hun overstap waar ze merkten dat ze een vroegere verbinding konden hebben omdat die trein wat vertraging had. Fluks sprongen ze er op, maar dan wat minder. Zie je die al springen met al die bagage? Ik niet.

Op de trein werd er afgeroepen dat door een panne van een andere trein, deze trein éénmalig in Zaventem dorp moest stoppen. Alla! Maar het was niet erg. Na enkele minuten stilstand spoorde daar zo een trein door waarna die van hen zich weer in beweging zette.

Laatste obstakel? Net toen Slow en mske van die trein wilden stappen, ging de gsm! Zoneke vond die kiss & ride niet in het donker. Allee!

Ze waren dus anderhalf uur vroeger thuis dan oorspronkelijk voorzien.

Previous

Goed opgeborgen

Next

Rivella

8 Comments

 1. Nóóit die laatste trein nemen! als die uitvalt ben je de sigaar hè!
  Maar..het zat dus lekker mee..allee da’s weer eens wat anders! hehe!

 2. Sloef goede middag…

  MizzD heeft gelijk, beter wat overschot…en toen bibi nog uitging in ’t Stad miste ik wel eens meer de laatste tram van 0020 H aan het Centraal Station en dat betekende te poot naar huis, want centen voor nen taxi hadden we niet ! Maar geen erg …toen konden we nog veilig over straat lopen ! Fijne groetjes )pepino

 3. Dat is wel héél veel geluk hebben begot!

 4. Wel sloef dat was voor u ook goed he, anderhalf uur minder dat je niet alleen thuis was

 5. haha dat is nu al met al toch een positief trein verhaal voor jullie. Maar als ik het aandachtig lees was het weer één warboelop het spoor!

 6. Allee, dat noem ik meegang hebben!

 7. met de trein kom je er wel, zelfs een uur en half eerder

 8. aha …

  en zoneke was heel blij zeker … ?

  Kan ik me voorstellen.

  Dà-aaaaaaaaaag

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén