Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Toeval in data

Slow en mske waren het eens. Er kon gebeuren wat wou, ze zouden zich niet van die bepaalde bezigheid laten weghouden. Er is tijd genoeg over om evenementen te organiseren. Het zou toch brute pech zijn mocht het allemaal gaan samen vallen.

Slow kreeg de kalender van de rally in het oog. Hij grommelde wat want het viel natuurlijk samen met de bezigheid. Hij was graag naar de rally geweest. Maar hij zei: “het zij zo, de bezigheid gaat voor”.

mske kreeg de datum voor het feest van de bloedgevers en ze grommelde ook wat, want het viel natuurlijk ook net samen met de bezigheid. mske wou er graag nog eens naartoe. Maar ze zei : “het zij zo, de bezigheid gaat voor”.

Slow en mske vernamen … oh jee. Nu zegden ze niet : “het zij zo” maar ze besloten dat ze dan een dag vroeger naar huis komen want een stoet met 60 reuzen? Dat gaat pas voor!

Previous

Absurd

Next

De streep door de tijdsberekening

7 Comments

 1. Ik ervaar dit soms ook . Tja als je een grote familie hebt en die vieren alles en nog wat dan komt het meer dan eens voor dat ik iets plan en dat de familie op de proppen komt met iets. Ja dan gaat de familie voor al vind ik het zò jammer dat het eerder geplande in het water valt.Familie moet je koesteren en die evenementen komen altijd wel eens terug,denk ik dan.

 2. bea

  Van brute pech gesproken, 365 dagen in een jaar en veel leuks valt dan net samen.

 3. Is altijd zo hè..zoveel dagen dat er compleet níks te doen is, maar regel eens wat en voila…van álles op diezelfde dag! Is dat ook iets van een wet..zoals die van Murphy?

 4. Sloef goede avond…

  ge zult veel tijd hebben om u bezig te houden met uw bezigheden, jaja met bezigheden van een ander !
  En hier kennen we wat van bloed en plaatjes geven…toen vorig jaar bleek dat er geen plaats meer was, bleek dat de meesten met een éénmalige gift reeds hadden geboekt ! Nu hebben ze het veranderd en werkt het met punten . Enfin…we zullen zien ! Veel plezier met uw bezigheid ! Fijne groetjes )pepino

 5. Gettie

  Busy,busy, busy, buzzz, bzzzz, jullie lijken wel familie van Maja de bij.

 6. Hallo Mske en Sloef, leuk om weer eens hier te zijn na een paar blogloze dagen … en jullie hebben niet stilgezeten, de lange en vele postjes zorgden ervoor dat ik langer bleef rondhangen dan voorzien. Heb er in iedergeval van genoten.
  See you later! Mvg
  PS. Het is tegenwoordig nogal ingewikkeld als je iets wil regelen met familie of vrienden, alle agenda’s zijn goed gevuld en alles in mekaar laten passen is een hele bedoening.

 7. Dat is toch wel straf hé, inderdaad, er zijn meer dan driehonderd dagen, en dan valt wat je graag doet, krak op dezelfde. Geniet van je reuzen Ms-ke ! Ze zagen er verleden jaar al reuzen-goed uit! ( met hun nieuw tenuetje. )

  ’t Amusement … !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén