Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

K4

“Jij komt uit België” constateerde de vrouw.

“Is dat zo duidelijk?” vroeg mske.

“Je praat zoals Karen en Kristel van K3” zei het dochtertje.

mskes grijs zou inderdaad niet misstaan bij dat rood, dat blond en dat zwart.

Wat jammer dat mske niet zo goed kan zingen.

Previous

Irritant

Next

Fryslân

12 Comments

 1. Volgens mij kan jij best wel zingen..als we weer eens samen in een muziektempel zijn, moet je maar eens voorzingen hoor..die K3-liedjes zijn heel gemakkelijk op internet te vinden..kun je vast oefenen!

 2. ms

  Het zou natuurlijk veelzeggender zijn als K4, met grijs inclusief, zou zingen van: “oma’s aan de top”.

  Ik kan geen toon houden, echt niet. Voor zover ik weet zijn er maar een paar liedjes waar het toonverschil klein genoeg is om niet te moeten overschakelen naar een octaaf hoger of lager.

  Ik zie me in jouw bijzijn nog niet zingen van: “lieveling waar en wanneer“. Het zal dus “Black and White” van “Three Dog Night” moeten worden.

 3. Help nee nee niet K4 trop is te… K3 is al ‘erg’ genoeg, ik heb 4 kleindochters en die zijn zot van K3 met gevolg dat ik de tekst van alle 100 liedjes vanbuiten ken … stop stop … het is genoeg geweest … ik ga hard wegrennen. Niet de eerste keer dat ik een volledig kwebbel-CD van K3 een paar keer na mekaar ‘moet’ aanhoren.
  Vriendelijke groeten

 4. ms

  Heb je de DVD’tjes al?

 5. Dat zijn toch geen K3-liedjes, die laatste? Is ‘de drie biggetjes’ niet toepasselijker? offe…4 dan in dit geval..
  Als je iets speciaals voor míj zoekt, springt toch héél erg ‘superhero’ wel in gedachte hoor woehahahahhaaa!

 6. Sloef goede middag…

  ik wist niet dat ge daarvoor moest kunnen zingen ??
  Fijne groetjes )pepino

 7. Gettie

  Meisjes en jongens, met trots stel ik jullie voor : KAAAAAA 3 en EM 1 !!!!
  Yep, we zullen moreel verplicht zijn om kaartjes te kopen, doeme toch hé, hahaha.

 8. marero

  K4 doe me dat nie aan hé K3 is al erg genoeg zenne

 9. Gelukkig zijn mijn kleinkinderen de K3 periode ontgroeid .Ik overleef het anders niet….

 10. Ik kan zo slecht zingen dat we in school examen hadden van zang dat de muzieklerares tegen mij zij “zeg je tekst maar” zo dat ze wist dat ik mijn tekst kenden. en toch loop ik altijd te zingen thuis. Want ieder vogel zingt zoals hij gebekt is

 11. Verdraaid, je hebt een carrière als VIP gemist !

 12. haha, ja, grijs moet er echt wel bij bij K3, maar dan zal het K4 zijn

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén