Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slapjanus

Soms zijn er mensen die alles op alles zetten en toeleven naar een doel, een bepaald moment in hun leven.

En als het dan zo ver is wordt het bereikte doel verprutst door iemand die helemaal niet alles op alles heeft gezet, die als enige voorbereiding zijn kleren uittrekt en acte de présence geeft in zijn blote pure.

De mensen lachen. Maar ze vergeten dat door de handeling van zo iemand die anderen hun moment de gloire gestolen wordt. Want al hun voorbereidingen, al hun moeite wordt in één klap van tafel geveegd.

Als je dan leest dat zo een blote dat al meerdere keren heeft geflikt op meerdere grote evenementen, dan vragen wij ons af hoe het met de veiligheid zit? Die is op dat ogenblik toch gekend? Of niet soms?

Vermits die dan toch zo graag met publiek in hun blootje lopen waarom verplichten ze die dan niet om dat te doen? Liefst in een grote metropool. Daar zijn ze zeker dat ze door heel veel volk gezien en bekeken zullen worden.

Dan kunnen de mensen inkom betalen voor sport- en andere evenementen en er ongestoord van genieten zonder die aandachtzoekers.

Wanneer ze dat dan buiten doen kunnen ze dat misschien aankondigen en dan kan iedereen er eens goed om lachen.

Previous

Typisch op een zaterdag

Next

Een dubbele spuit vergif

3 Comments

 1. Ja, het is raar… maar mischien zit een talent van exibiotionisme in zulke mensen

  Bij me niet he?

  Groetjes

 2. Hahahahaha looool ja dat filmpje van ( diene pure) is gewoon hilarisch, Maar wat betreft jouw mening daarover ? Volgens mij hé ms-ke, zijn dat er met of te wel: ietsiepietsie te veel drank op
  – idd, een weddingschap
  of …
  – gewoon mensen die er serieus op kikken ( exibiotionisten !)

  Want echte naaktlopers doen dat( bij mijn weten ) énkel en alleen op de daar toegestane plaatsen.

  Voila …

 3. Och..het kan ook weleens ontspannen..Richard Krajicek beweert nog steeds dat ie zijn zenuwen kwijt was voor die Wimbledonfinale die hij ooit won, doordat die streaker net voor aanvang verscheen..dat was dan wel een vrouwelijke..met een vent was ie misschien minder blij geweest hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén