Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van groot belang

Ergens vorige maand kreeg mske ineens onze rubriek “babbelaars” hiernaast in het snotje en ze vond het niet kunnen dat zij daar ook tussen stond.

Nu niet dat mske niet als babbelaar te boek wil staan, maar gewoon, de mensen zijn al op het blog, dan moet er toch geen link naar ons eigen blog meer staan.

Dus heeft ze zowel haarzelven als mij als de secretaresse maar van die widget gegooid, zodat er meer plaats is voor andere babbelaars.

En toen ze dat zo bekeek bedacht ze, dat Firefox dan wel beter mocht zijn dan IE maar dat ons babbelaars er in IE schoonder opstonden. Daar stonden ze in drie rijkes van drie.

En dan vond ze ook nog dat die gravatars, welke door ons blog zijn aangemaakt, wel erg op elkaar lijken maar daar kan ze, spijtig genoeg, niks aan veranderen.

Previous

Hoe was het nu weer?

Next

De prospectie

3 Comments

  1. bea

    Ik vind die gravatars wel leuk, allen in dezelfde trant maar toch verschillend.

  2. Op Skynet is er ook eens zo’n widget geweest..ik vond dat wel leuk..maar op een gegeven moment was daar een maximum aan..en daar stond je dan zélf ook ineens bij! Niet logisch vind ik ook..en dus wipte ik dat hele spul van m’n blog hehe.
    Ik moet hier bij die getekende gravatars weleens twee keer kijken..want op een gegeven moment weet je wel wie wie is, maar inderdaad..sommige lijken wel veel op elkaar en dan is het bijna een verrassing wie de reaktie geschreven heeft hahahaaa!

  3. Ik moet eerlijk zijn dat ik mezelf toch liever naturel zie dan als een maskerachtig figuur! En zoals MizzD schrijft moet je al uitkijken wie de schrijver(ster) is.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén