Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alles gaat ooit eens kapot

De winter kwam er aan en Slow maakte het bed op met de flanellen lakens. Voor het elektrisch deken vond hij het nog wat te warm.

Ergens voor de laatste uithuizigheid legde hij het op. Het moest maar eens koud worden terwijl ze weg waren. Maar toen hij het wou testen, deed het helemaal niks.

mske besloot er dan maar eentje bij Colruyt of bij Bol.com te bestellen. Bij Bol.com waren ze goedkoper, maar daar melden ze ineens een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Dat konden ze nu deze week niet gaan riskeren. En dat terwijl ze bij Bol.com normaal aangeven dat, wanneer je ’s avonds voor 23.00u bestelt het de volgende dag al in huis hebt.

Slow belde onze plaatselijke Blokker, waar de vrachtwagen net die dag kwam leveren, maar het was er niet bij.

Dus togen ze gisteren naar Leuven. Daar hadden ze er wel nog en mske was blieblablij.

Ze konden dus weer gaan slapen in een zalig warm bed.

Previous

Kokkerellen

Next

Hij was wat vroegskes

6 Comments

  1. De goede, oude warmwaterkruik had nog kunnen helpen.

  2. Mmmja.. ik heb de softe hoezen er weer op.. bij Lidl gekocht.. van dat soort thermospul maar dan heel zacht.. lekker hoor! Geen elektrische dekens voor ons.. véél te warm.

  3. Ik kruip veel te graag tussen katoenen lakens ,geen thermospul bij mij,liever een warmere pyjama en diep onder de donsdeken. Zover ben ik nu nog niet. Ik vind het nog niet koud.

  4. @ magda..
    Maar ik draag dus geen pyjama, niet eens een dunne. Ik slaap in eva’s kostuum hehe.. én met het raam open.. dus dan is het algauw toch wel wat kouder hoor.

  5. Mizzd woooeeeeeaaah dat is héél wat anders dan kun je wel vlugger een thermo-spulletje verdragen!

  6. Bj ons liggen er ook al flanellekes op, maar geen eletrieke deken. hebben wij niet … ik gebruik kersenpitjes en Manlief krijgt mijn koude voeten. Ik vind wel ergens een lekker warm plekje …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén