Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geschonden vertrouwen

Ik ben gedegouteerd. Niet meer, niet minder. Ik ben misschien naïef, maar denken dat je in een hotel als gast behandeld wordt, vind ik persoonlijk niet zo naïef, maar eerder iets wat je vanzelfsprekend zou mogen vinden.

Blijkbaar is dat niet zo.

Ik heb er nooit bij stil gestaan, maar blijkbaar zijn er van die mensen die denken het recht te hebben in andermans spullen te snuisteren. Ben ik blij dat ik meestal niet uitpak, behalve de kleren die ik beter ophang. Ben ik blij dat ik mijn valies altijd afsluit, als ik het niet vergeet.

Ik vertelde al dat ik nooit handdoeken op de grond gooi, zelfs niet als ik zou mogen.

Maakt mij dat immuun tegen pesterijen zoals in het artikel vermeld? Zelfs als ik die mensen niet als decor beschouw en hen een goede morgen wens in de lift? Ik denk het niet.

Ik moet mijn gehele attitude, waar het hotels betreft, herbekijken. Ik moet in het vervolg ook nog mijn tandenborstel en verzorgingsproducten opbergen en ik moet telkens nieuwe bekertjes claimen bij de receptie. Want die vergeten ze nogal dikwijls.

Aha! Maar dan kan ik weer represailles verwachten.

Uiteindelijk is het opletten geblazen dat je niet paranoia wordt want dan kom je in een straatje zonder eind terecht waarin je niets anders dan verliezers vindt.

Previous

Fexhe-le-Haut-Clocher

Next

Efkes aardrijkskundig

1 Comment

  1. zie mijn ervaring in Gent, en nu noem ik het hotel: Marriott! Ik sluit ook altijd koffer af, pak zo weinig mogelijk uit, gebruik de kluis als die er is alhoewel dit niet veel helpt: die was eens geblokkeerd en de ‘helper’ opende die zonder de minste moeite direct. Gelukkig heb ik ook de gewoonte bekers en glazen altijd eerst grondig met heet water te spoelen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén