Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verliefd op de kleur

We hadden onze auto nog niet zo lang toen er bij de White Cliffs of Dover zomaar vogelkak op de voorruit gedeponeerd werd. Alhoewel ik lang twijfelde- en nog twijfel trouwens- of het wel vogelkak was gezien de uitgekiende plaats van beide vlekken zo vlak voor ons beider gezicht en hun twijfelachtig uitzicht, heb ik besloten het maar bij vogeltjes -in het betreffend geval vogels- te houden.

(Lees verder onder de foto)

Sedertdien zeg Luc zo van tijd tot tijd dat hij eens naar de carwash moet. Niet omwille van stof zoals bij de meeste andere auto’s, ook niet vanwege modder -het is geen crossvoituur- maar inderdaad omwille van de vogelkak.

Nu overdrijft hij natuurlijk schromelijk als hij zegt dat de hele auto volbesch… is, maar het is inderdaad een feit dat onze auto uitermate verleidelijk lijkt voor de, hun gevoegdoende, vogelpopulatie.

Previous

Afreageren

Next

Reddeloos

1 Comment

  1. Mijn auto parkeer ik meestal langs de straatkant voor de deur. Als ik terugkom van boodschappen staat er weleens iemand anders geparkeerd en dan moet ik de mijne aan de overkant onder bomen zetten. Je raadt het al: gegarandeerd dat-ie onder gescheten wordt (

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén