Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vakantiedrukte

Wij hebben vier jaar geen auto gehad en wat ik mij nog herinner van die tijd ervoor was dat het tijdens de vakantieperiode aangenaam was om rijden als iedereen op vakantie was in het buitenland.

Dat is nu niet meer zo. Als je nu tijdens de vakantie buitenkomt hangt er ene op de trekhaak. Dat is maar bij manier van spreken want onze auto heeft geen trekhaak. Maar het is nog altijd overal druk.

Op vier jaar tijd is er veel veranderd blijkbaar.

Nu ja, we hadden het wel al gezien als we naar de evenementen vertrekken. Je kan nergens meer op tijd geraken omwille van immense files. Maar tijdens de vakantie?

Ik ben dus afgeleid! Ik had het over die waarvan je denkt dat ze willen instappen. Ze komen met een vaart achter je aan gereden en blijven dan hangen. Plaats genoeg om voorbij te gaan, maar dat doen ze niet. Ze rijden zo ergerlijk kort bij dat je haast niet durft te remmen aan een verkeerslicht of om af te slaan.

Durven die eigenlijk niet alleen te rijden? Zijn ze groot gebracht door een soortement ganzenmoeder. Allen in een rijtje achter haar aan en als ze stopt lopen ze allemaal tegen elkaar op. Dat is toch wat gebeurt bij ongevallen in de file.

Vroeger bestond er een sticker om op de achterruit van de auto te kleven. Daarop stond: “wie dit kan lezen, zit te dicht bij”. Bestaan die eigenlijk nog?

Previous

Waterlabeur

Next

Wat zou je doen als je op een dag ineens koning was?

1 Comment

  1. Van de week had ik er zo eentje in het dorp achter me hangen. Ik heb onderweg 3 x voorrang verleend aan iedereen die daar geen recht op had. Gewoon om mijn bumperklever te sarren. Volgens mij is het me gelukt, haha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén