Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Skype

Op een zeker ogenblik kreeg ik er de kriebels van. Telkens ik mijn map contactpersonen opende -op de pc wel te verstaan- begon die skype zich op te dringen. Ik kreeg die niet weg. Waarom ik die niet wegkreeg?

  • Ze beweerden dat die gelinkt was aan iemand uit mijn contacten. Dat was blijkbaar Franco van Marie-Rose. Ik heb die mens twee keer van mijn contacten gezwierd (en er terug bij gezet natuurlijk).
  • Ik moest inloggen om te kunnen uitloggen en dat zonder dat ik me daar ooit registreerde.
  • Ik moest zus en zo en uitvinken. Dat lukte niet.

Ik zocht en zocht, ook op de Microsoft Community. Daar stond als antwoord op de vraag hoe je skype moest wegkrijgen: “dat kan je niet”.

Dus, ik kan skype wel uitzetten, maar die knop zit zo dicht bij die instellingen, dat je extra moet opletten, want er op klikken is activeren.

Op een morgen las Luc een stukje voor dat hij vond Schoone pc:

Eveneens nieuw is de app Skype voor het chatten en bellen met contacten. Skype is door Microsoft overgenomen en in Windows 10 als vast onderdeel geïntegreerd.

Aha! Vandaar!

Nu ik vond het gewoon wat vervelend, maar echt niet zo erg dat het me ergerde. En ik weet ook niet of ik niet ooit eens skype zal willen gebruiken, maar dan wel liefst als ik daar zelf voor kies.

Previous

De economie enquête

Next

’t Is proper!

1 Comment

  1. Ik vind die Skype ook een nogal opdringerige gast, maar ik ben erin geslaagd om hem monddood te maken. Vraag me alleen niet hoe. Soms kan ik toveren.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén