… die zit er op.

En wie nu, net als ik, het volgende beeld voor ogen had …

Zo ging het niet. In afwachting of hij/zij zou komen, zat ik wat op mijn pc te tokkelen om zeker te zijn dat ik elke stoppende auto zou zien. Want Zoneke was hier maandag geweest en de bel deed het niet. Hij heeft moeten kloppen. Goed! Die bel is voorzien van een nieuw stel batterijen, maar toch …

Zo iets voor de vermelde tijd ging de telefoon en ik zuchtte. Dat nummer had me wel al trachten te bereiken maar het betrof een zaak die zich hier ergens in de buurt bevindt. Nu ik toch zat te wachten nam ik de oproep. Ik zou eens gaan uitleggen dat het me niet zinde dat ze mij contacteerden om in hun blaadje te publiceren of voor een tombola, zoals al meer gebeurde. Ik zou ze eens afpoeieren.

Het waren die van FOD financiën. Ziede, als we die enquête nu per telefoon deden, moest hij/zij zich niet meer verplaatsen. Op zekere manier begrijpelijk, want die enquête duurde maar iets van een vijf minuten.

Maar een legitimatie? Die hebben we niet gezien.