Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Last Post

Luc wou gisteren, elf november, naar de Last Post kijken op één. Ik dacht: “waarom niet,” plofte me naast hem in de zetel en zei: “als ze maar niet beginnen met zichzelf in de belangstelling te werken”.

Het ging al snel fout. Geert Spillebeen ging een Engelse speech vertalen terwijl ze in het Nederlands bezig waren en dat terwijl die Engelse speech ondertiteld was. Waarschijnlijk was de tekst al op voorhand doorgegeven.

En dan ging hij staan uitleg geven terwijl die Pipe-Major John Fraser met die doedelzak in beeld was.

Wat is de reden dat ik kijk? Dat Luc kijkt? Toch omwille van de sereniteit zeker. Toch niet om te weten wie de aanwezige prominenten zijn en dat Laurence Binyon de schrijver van “Ode of Remembrance – For the Fallen” was.

Ik heb niet verder gekeken.

Previous

Attaque!

Next

In alle stilte

1 Comment

  1. Toch erg dat ze zulke dingen altijd verpesten he! 🙁

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén