Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

K** en K***

Schreef ik maag van slag? Ik wist zo wel dat het iets meer dan dat zou zijn.

Maandagmorgen, terwijl we onderweg waren naar de dokter voor mijn schouder, had Luc last gehad van hoofdpijn, wat in de loop van de dag verergerde naar hevige hoofdpijn, braakneigingen en hevige diarree.

Dat kon natuurlijk wijzen op een maag die van slag was, maar we hadden het met oudjaar en nieuwjaarsdag nogal sober gehouden. Op twee januari waren Broer en Schoonzus dan hier geweest en hadden we uitgebreid gedineerd.

Had zijn maag, die onze sobere eetgewoonten gewend is, daarop gerebelleerd, dan zou je toch eerder verwachten dat hij zondag problemen had gekregen en niet in de loop van maandag.

Allemaal bedenkingen achteraf, hij zat er nu mee en al voelde hij zich gisterenmorgen niet meer ziek, eten kwam er niet aan te pas. Dus moest hij naar de dokter. En daar neep het schoentje. Want afspraken maken wij hier via een agenda op het net. En alle vier de dokters waren gisteren volzet. Ook de onze.

Dat had ik me altijd al lopen afvragen hoe dat in zijn werk moest gaan als je ziek werd. Dan kan je geen afspraak op voorhand gaan maken, je weet namelijk niet wanneer het de kop gaat opsteken.

Luc heeft dan maar even opgebeld. Blijkbaar zit dat ingecalculeerd in dat systeem. Maar het was nu wel een klein probleem aangezien onze dokter maar tot de middag zat. Luc mocht dan precies op de middag gaan.

Hij mag pillen slikken of hij komt van die badkamer niet meer af.

Previous

Allee vooruit

Next

Tussen oud en nieuw

3 Comments

  1. Ik heb de sterretjes in je titel ingevuld als kak en kots. Is dat juist? En heb ik wat gewonnen?

  2. ms

    De lege rolletjes van het wc-papier?

  3. Hier zit er ook ene met dat K**K*** al van den 3jan ,het is al iets beter maar eten lukt ook niet. Beterschap voor Luc.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén