Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gepruts!

Wat doe je als je omwille van een ontstoken schouder met een scheurtje niets mag doen en ook niet weg kan omdat je lief aan de sanitaire voorzieningen gekluisterd zit? Lezen!

En als je moegelezen bent? Prutsen! Ah ja, want er is een telefoon waar je wel het blog op leest en soms wel eens een kleine aanpassing doet maar normaal gezien zou je ook via die telefoon een berichtje op dat blog moeten kunnen zetten.

Dat ging ik eens uitproberen met de allesomvattende titel: “test”.

En toen wou ik daar een afbeelding bij en zei dat ding dat dat niet kon, dat ik dat beter via een native app kon doen. En toen drukte ik op “inplannen”. En toen … was alles weg.

De laptop zei:

error 502
Guru Meditation

De telefoon zei:

error 502
Bad Gateway

En toen, toen werd ik kwaad. Kwaad op mezelven omdat ik toch altijd alles moet zitten uitproberen en dat het niet de eerste keer was dat het fout ging en dat ik met mijn pollen moest afblijven van dingen die goed werkten en dat …

Maar met kwaad worden los je niks op. Ik googelde. Die goeroe moest blijkbaar na verloop van tijd vanzelf door die gateway. Ik moest maar efkes wachten.

Wachten? Als mijn hartslag zo snel ging dat ik hem niet kon inhalen en mijn verstand verzoop in een massa “ziedetnuwels!” Niks wachten.

Ik opende de livechat. Misschien konden zij mij helpen die stommiteit recht te zetten. Er waren tien wachtenden voor mij. “Dat is wel veel” dacht ik nog. Eindelijk was het aan mijn beurt. Het antwoord bleef een hele poos in de lucht hangen maar toen het kwam viel ik haast achterover met stoel en al.

Ze verontschuldigden zich voor het ongemak. Wat bleek? In Europa waren meerdere servers uitgevallen. En dat net toen ik op “inplannen” drukte? Dat is echt wel een heel gemeen en boosaardig toeval zoiets.

Maar allee! Ik heb dat niet nodig, dat bloggen per telefoon. Alhoewel … ik zou nu toch eens willen weten hoe ik die afbeeldingen van de onedrive via de telefoon op het blog moet krijgen.

Previous

Dit doe je beter niet

Next

Het werd tijd

2 Comments

  1. Bea

    Leuk zeg! Helaas kan ik je ook niet verder helpen…

  2. Leuk plaatje.

    Helpen kan ik je niet.

    Sterkte!

    Bemoedigende groet,

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén