Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Like and be liked

Waarom staat er geen “like” knop op mijn blog? Dat vroeg Yooya zich af. Ik had daar nog niet echt bij stil gestaan. Volgens mij hoeft het niet echt, ik vind het een nogal gemakkelijke oplossing.

Maar Yoooya denkt daar anders over. Ze zegt dat het een middel is om toch je goedkeuring over een logske te geven, zelfs als je niet echt weet hoe reageren.

Maar toen bedacht ze dat ze even goed op alles kon gaan reageren met: “vind ik leuk”. Zie je, dan kan je eigenlijk ook meer genuanceerd gaan zeggen wat je precies bedoelt zoals leuk, grappig, gek …

Blijkbaar is dat “liken” nogal in, ik wil dat dus wel doen bij anderen, maar of ik zelf een knopje op dit blog wil, dat is nog zeer de vraag.

Previous

Rond het vuur

Next

Meisje

4 Comments

 1. Bea

  Zo’n like knop is echt handig. Inderdaad, een mens heeft niet altijd zoveel commentaar te geven, maar vindt het vak gewoon goed of leuk. Dan is dit wel handig en snel. Hoef je niet steeds in te loggen. Niemand zal toch zomaar een like aanvinken om je te plezieren zonder je blog te lezen? Daar geloof ik niet in.
  Als het begint te kriebelen bij het lezen van een blog, dan gaat men blijven reageren. Wees gerust.

 2. Hahaha, vind ik leuk! 😉

 3. Liken of reageren?
  Ik doe het beide en gebruik beide.

  Reacties blijven het leukst!

  Vrolijke groet,

 4. Amke

  Liken is wel handig.?????????

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén