Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Speciaal voor Yooya

Yooya -wie kent haar nog?- kan je moeilijk omschrijven als een gemakkelijke blogabonnee.

Niet alleen had ze een vraag over de like-knop, maar ze zou ook liever gezien hebben dat ik op haar reageerde -als ik op haar reageerde- met de beantwoorden-knop. Dan krijgt ze daar een e-mail over.

Die like-knop? Dat was een gemakkelijke, als je de moeite niet meerekent om uit te vissen of er knoppen bestaan die niet enkel voor WordPress-gebruikers zijn, wat ze dus wel doen, maar ze kunnen echt onze goedkeuring niet wegdragen omdat ze veel te FB-achtig zijn.

Maar reacties beantwoorden? Dat kon ik enkel via mijn admin-pagina, wat mij wel toeliet op een reactie te reageren, maar niet aan bezoekers die eventueel op een andere reactie hun commentaar kwijt wilden.

“Waarom niet?” vroeg ik me af. Simpel! Omdat mijn verouderde thema die functie niet aankon.

Ik ben dan maar beginnen zoeken hoe dat er bij andere thema’s gecodeerd staat. Klakkeloos overnemen? Ho maar! Dan kreeg ik dubbele reacties. Een beetje improviseren en uitproberen later, in de hoop dat het blog niet in mijn gezicht ontplofte, had ik het gewenste resultaat.

En daarmee is ook aan de derde vraag van Yooya voldaan. Jawel, ze had nog een derde vraag. Ze vroeg zich af waarom ik nooit iets over haar schreef.


The Joy of Programming
with Bob Ross
Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 United States License.

Previous

Red de bib

Next

De douchekraan

3 Comments

  1. Ik ga eens bij Yooya kijken.

    Vrolijke groet,

  2. Amke

    Ja vragen kan meestal geen kwaad bovendien waren dat wel goede ideeën.

  3. Tja kijk, ik ben nu eenmaal een moeilijk mens he! 😉

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén