Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ster van Zuid-Limburg

Ondanks Landen in Brabant ligt, komt de Ster van Zuid-Limburg hier ook wat toeren en is er ook nog een aankomst voorzien hierboven op de berg. Maar, zoals Luc zegt, zelfs de Tour de France gaat zijn grenzen te buiten.

Luc had voorgesteld om de lokale ronde tegen de richting in te wandelen, dat is zoiets van een 11,1 kilometer. Onderweg zouden we de renners dan zien. Ik vreesde wel dat we de renners vier keer kort na elkaar zouden kruisen -11,1 km is echt niks voor die mannen- en dat we dan verder gewoon wat over de straat zouden lopen.

Ik houd niet van wandelen over de straat of in een dorp of een stad. Daar moest toch wat op gevonden worden.

Bovendien was er ook nog de Amstel Gold Race op TV.

Luc wou hoe dan ook naar de start. Ik niet. Dat is te druk. We kwamen er uit. Ik liep gewoon hier even door de zijstraat en zo de berg -die meetelt voor voor bergprijs- op om foto’s te nemen. Na drie plaatselijke rondes hield ik het voor bekeken en kwam nog op tijd om de laatste 8 km en de aankomst van de Amstel Gold Race te zien.


Meer foto’s

Previous

Een ei?

Next

De eierdopjes

2 Comments

 1. Je moet er maar zin in hebben. Ze krijgen mij er niet de deur voor uit.

  • ms

   Ik had gezegd dat ik niet zou gaan als het regende.

   Gelukkig regende het niet, maar mijn regenjas hing toch klaar.

   Maar zoals gezegd, ik bekijk de koers liever op TV, dan zie je meer. Maar deze kwam nu eenmaal haast aan de deur voorbij.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén