Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ergernis in de Colruyt

Je gaat naar de Colruyt.

Sleffende slampampers slepen zichzelf voort, aangedreven door een winkelkarreke. Maar jij bent meer van het kordate type, je wil welbewust naar wat je nodig hebt, hop in de kar en op naar het volgende.

Maar de processie der slepers lijkt eindeloos.

Aha! Daar is een opening! Je wil er door maar wordt opzij geduwd door een jongmens die waarschijnlijk door je grijze haren denkt te mogen menen dat ook jij bij de sleffend slepende slampampenden hoort.

En dan heb krijg je nog met een slampamper aan de kassa te maken.

Ter uwer informatie: Ik ben niet onverdraagzaam. Ik heb het hier over een echt, abnormaal, in vertraagd tempo afgespeeld gebeuren. De slepende slampampers waren jonger dan wij, maar moesten overal aan de proevertjes opstoppingen veroorzaken. Die aan de kassa zou -had ik druiven gekocht- bes per bes hebben gecontroleerd.


Molendag – 2 augustus 2009

Previous

Apothekersdozen voor zalf

Next

Niet bukken!

21 Comments

 1. ?? sleffend slepende slampampenden. Schitterend.

  • ms

   Het leek die dag wel of er een afgesproken langzaamaanactie gehouden werd.

   Nu heb ik wel tijd genoeg, maar ik ga daarom ook niet mee in de processie van Echternach.

   ?

 2. Die sleffende slampampers die altijd in de weg staan, die heb je overal wel. Mijn ergernis bij de Colruyt is dat ze het enige product dat ik daar koop (gedroogde blauwe bessen) soms wel en soms niet hebben. En als het er niet is heb je er maar het raden naar wanneer ze het terug binnen nemen. Ik ga dus geregeld eens zien maar ik kan er niet rap genoeg buiten zijn (zonder iets als mijn bessen er niet zijn).

  • ms

   Wij hebben al een relatief gelimiteerde Colruyt als je het zo bekijkt. Maar het is wel de winkel waar wij ons boodschappen doen.

   Voor eventuele andere dingen zouden we naar die van Sint-Truiden moeten, maar die en die van Tienen zijn al helemaal onmogelijk en in die van Hasselt word ik van mijn stokken gereden.

   Dus voor eventuele aankopen die we bij onze Colruyt niet vinden, ga ik liever naar onze Carrefour.

   Het is wel degelijk zo dat je soms voor de verrassing komt te staan dat ze iets wat je gewoonlijk wél neemt ineens niet meer in stock blijken te hebben.

   • Ik denk dat dat te maken heeft met hun prijzenpolitiek. Als ze een lot duurder moeten inkopen dan voordien, dan wachten ze gewoon tot de prijs weer gedaald is. Want soms hebben ze die bessen 2 maanden niet en dan plots weer wel. Ik ga slim zijn en als ze er weer zijn koop ik heel het lot op. 😉

    • ms

     Soms kan je dingen wel bestellen maar moet je inderdaad een grote hoeveelheid nemen. Dat deden wij in de beginperiode van onze Colruyt.

     Dat was zo een fase waarin ze blijkbaar uitkeken wat de klanten van Landen zoal kochten.

 3. Een eeuwige frustratie voor doordoeners. 😉

  • ms

   Meestal niet. Ik weet niet wat er die dag gaande was.

   Misschien waren er nieuwe proevertjes die dag …

 4. Heel herkenbaar, ook op zaterdag bij ons in de Delhaize.
  En wat heb ik moeten lachen met die foto van de paardenpoep!! HIlarisch!! Jij maakte mijn dag net goed 🙂

 5. Sommigen gaan alleen maar naar de Colruyt om van alles te proeven.

 6. Treffende uitdrukking, je ziet ze voor je. 😀 😀
  Ik weet wat je bedoelt, je zou ze het liefst met de kar omver lopen. ☻

 7. Zij

  ’t Is toch nog te vroeg voor de studenten aan de kassa 😉

  • ms

   Er stond “student” op zijn naamplaatje. Ik zie er hier wel meer aan de kassa.

   • Zij

    Hier nog niet gezien, maar misschien is dit omdat ik altijd door de week naar Colruyt ga.

    • ms

     Wij ook. Op zaterdag is het er te druk. En toch zijn ze er wel, af en toe.

     • Zij

      Misschien kijk ik er over. Ik probeer steeds aan te schuiven aan een kassa waar ik de kassière al vaker had. Kwestie, dat ik weet, die ze een beetje doorwerkt 😉

 8. Ik probeer als eerste ‘s morgenvroeg mijn boodschappen te doen.

  Ik hoef mij dan alleen asn de vakkenvullers te ergeren …,

  Zonnige groet,

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén