Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De laatste aflevering

Wij hebben “The Family1” gevolgd. Dat soort reeks geven ze dagelijks uit behalve in het weekend waarbij ze de vrijdagavond al bij het weekend rekenen.

Het kwam mooi uit. De laatste aflevering zouden ze uitgeven de donderdag vóór onze midweek Eifel, zodat wij die op vrijdag konden zien aangezien wij die opnemen om later te kunnen bekijken als het ons beter past.

Toen Marieke Vervoort2 besliste dat het genoeg geweest was en uit het leven stapte en er een aangepast programma werd uitgezonden, zou die laatste aflevering pas de maandag erop worden uitgezonden als wij al in de Eifel zaten, maar -bedachten we- we zouden er ginds wel naar kijken, op de laptop.

Denk je dat wij daar naar hebben gekeken? We hebben er wel even aan gedacht, maar het was eigenlijk niet belangrijk meer.

____________________
1 IMDb
2 Wikipedia

Previous

Daar was ze weer

Next

Hummus

11 Comments

  1. Als je op vakantie bent denk je inderdaad nog maar sporadisch aan programma’s die je volgt. Dan zijn er andere zaken die voorrang hebben.

    • ms

      Logisch, maar toch niet, want ’s avonds zit je toch ook in je verblijf, doe je ook niet veel speciaals. Dan las/lees ik ook een boek.

  2. Een goed teken! Alles even loslaten…

  3. Met zoveel schoons om je heen … begrijpelijk

  4. Al dat moois zien en fotograferen, dan denk je misschien niet aan Netflix.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén