Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Markies

Een paar jaar terug las Luc over de stockverkoop van “De Markies” en wij gingen daar een kijkje nemen en kwamen met een kabas boeken naar huis.

Daarna was er die keer dat Luc een e-mail kreeg van De Markies omdat ze weer een stockverkoop deden en wij togen erheen en namen Amke en Ella mee en we kwamen met een kabas boeken naar huis.

Dit jaar kreeg Luc de e-mail maar waren we het eerste weekend van de verkoop in Antwerpen, we liepen er binnen en kwamen met een kabas boeken naar huis.

Aangezien Amke en Ella het voorbije weekend bij ons waren en we het er over hadden en zij daar graag nog eens naartoe gingen … en ja, we kwamen met een kabas boeken naar huis.

Maar eigenlijk is de dubbele portie van dit jaar zo erg nog niet. Als ik de vorige logjes bekijk zijn we er in 2017 niet geweest. Was er dan geen stockverkoop? Of heeft Luc de e-mail niet gekregen? Wie kan dat nu nog zeggen?

Previous

De twijfel van elk jaar

Next

Ik wou maar …

7 Comments

 1. Wat mooi dat Zuiderpershuis!

  • ms

   Het is jammer genoeg een beetje moeilijk op foto te krijgen. Eigenlijk zou je in het midden van het plein moeten gaan staan, maar dan heb je al die auto’s op de parking ook nog in beeld.

 2. Toch geloof ik niet dat je in 2017 geen boeken hebt gekocht. 🙂
  Het is te verleidelijk rond te lopen in een boekhandel. Ook op rommelmarkten al is het aanbod niet altijd groot,

  • ms

   Ik heb in 2017 wél boeken gekocht, een beetje overal, maar niet bij De Markies. Want daar zijn we dat jaar niet naartoe geweest.

 3. Je zal weer veel kunnen lezen tijdens deze donkere dagen.

 4. elsje

  Ik vind dat een mooi stukje Antwerpen. En zo te lezen ook een plek om volledig los te gaan tijdens een boeken sale. In de Kloosterstraat kocht ik twee terug het boekje Flandrien met zwart wit foto’s van Stephan Vanfleteren. Een ode aan de koers en Rick Schotte. De naam van de boekhandel weet ik niet (meer) maar vond dat een heel bijzondere winkel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén