Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Van Patiënten

We hadden geen koortsthermometer, al die jaren dat wij samen waren hadden wij er geen nodig. Even met de hand voelen volstond. Maar nu met die dreiging vonden wij de tijd gekomen om er eentje aan te schaffen.

Dat ding heeft de laatste dagen overuren gedraaid. Sedert ik maandagavond lichtjes warm aanvoelde en met een verhoging zat kreeg ik te maken met een dokter. En wat voor één: Dr. Guy Vago. Dinsdag heeft Luc me zeker drie keer mijn temperatuur doen opnemen. “Van Patiënten” … zei hij dan.

Wie en/of wat Van Patiënten is/was? Kijk maar even naar het filmke van Kama en Herr Seele. Het dateert uit een tijd dat Zoneke ook een beetje gek was op Billy en Billy, twee cowboys, die samen met dokter Guy Vago en Van Patiënten te zien waren in “Lava1“.

Dat Luc erg bezorgd is, wist ik al. Maar dat hij ook graag dokterke speelde …

1 Wikipedia

Previous

Meester Vervalser

Next

Virustransportsysteem

9 Comments

 1. Oprechte bezorgdheid om de ander, dat is toch mooi.

 2. Oppassen is de boodschap. Dokter bellen indien doktertje spelen geen oplossing lijkt.

  • ms

   Ik heb gewoon een verkoudheid, die al serieus op haar retour is. Nog wat uitblaffen en klaar.

   Je kan momenteel zieker worden door bij een dokter te passeren dan door binnen te blijven en hete thee te slurpen.

 3. Een grappig filmpje, niet eerder gezien.
  Toch aardig van Luc, die bezorgdheid om jou. ?
  Ik heb wel een koortsthermometer maat die is in geen jaren gebruikt. Ik speel er nooit mee. 😀

  • ms

   Wij hebben er echt nooit ene (nodig) gehad, maar nu vonden we het wel een goed idee om een thermometer in huis te hebben.

   Ik zou niet geweten hebben dat het programma bestond aangezien ik -zo goed als- nooit TV keek, maar Zoneke was er echt wel weg van.

   Gisteren nog … ik wou de boekendozen opnieuw sorteren, maar zolang ik Van Patiënten ben ziet hij dat niet zitten. En zeggen dat hij zelf ook nog wat nahoest.

   We zijn er nu wel zo goed als vanaf.

 4. Een betere huisarts kun je niet hebben. Ik wens je snel beterschap.

 5. elsje

  Dr. Guy Vago… life saver van ons allemaal

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén