Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voorlopig geregeld

Voilà sé! Opgelost èn PRO opgezegd. Nadat ik de meeste foto’s van mijn Flickr-albums had afgehaald en enkel een selectie maakte en op “In Beeld” plaatste heb ik november niet afgewacht om de betalende PRO op te zeggen.

Natùùrlijk vragen ze om even aan te geven waarom. Natùùrlijk heb ik dat gedaan. Ik had het over “a slap in the face” en nog zo ’t één en ’t ander.

En weet je wat? I was a valuable Flickr-member en ze wilden wel nog wat van de prijs afdoen. Daar moeten ze zich dus geen zorgen over maken.

Dat heb ik nu wel zèlf gedaan.

Previous

Een tandenobsessie?

Next

Ik wil naar huis

7 Comments

 1. Ongelooflijk, wat een willekeur.
  Ga ik ook proberen, in gewone winkels. 🙂

  • ms

   Het enige waarmee ik gepaaid kon worden was dat ze me die drie jaar terug betaalden. Nah!

   Ik zoek nu nog -niet al te hard- naar een oplossing om de hele Flickr te laten opflikkeren. Maar het is wel een handig ding om in de zijkolom te zetten. Die op “In Beeld” ziet er zo goed niet uit.

 2. Flickr, daar doe ik nog weinig mee. Het is niet meer zoals pakweg 10 jaar terug.

  • ms

   Ik doe er dus ook niks meer mee, alleen staan daar nog een paar albums op waar ik -nog even- een emotionele band (😂) mee heb.

   Dat zal in de toekomst ook wel opgelost geraken.

   • Dat herken ik. Ik had de mijne zo goed als leeggemaakt wegens die beperking voor de gratis versie (heb het daar al eens over gehad), maar ik had het er ook moeilijk mee hoor. Sindsdien doe ik er eigenlijk niks meer mee. Dus … blij dat ik er nooit voor betaald heb!

    • ms

     Ik zit nu wel erg onder die 1.000 foto’s maar ben niet geneigd er meer op te zetten.

     Enkel misschien nog eens als ik één van die twee, niet gedateerde, andere albums wil aanvullen, maar als ik daar een andere oplossing voor vind, verdwijnt Flickr voorgoed.

 3. elsjeveth

  Ha de slimste mens in dit geval

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén