Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De dommelmarkt

Word ik gewoonlijk wakker een kwartier of een halfuur voor die wekker afloopt, deze keer had ik prijs. Dat ding liep af -om kwart voor zes- net toen ik aan het overleggen was met Gert Verhulst. Ik wou namelijk een huisje huren voor ons én Nitro, maar daarom moesten we altijd langs het leeuwenverblijf naar binnen en dat zag ik niet zitten.

De wekker ook niet.

De rommelmarkt begon al om kwart voor zeven. Tijdens het opbouwen had ik het te warm, tijdens het zitten erna was het frisjes.

Het zou niet regenen al gaven ze om elf uur wel regen voor 13.30u. Het regende niet.

De zon ging schijnen, ik zette mijn hoed op, de zon verdween.

Maar die zon maakte slaperig, soezelig. Gelukkig waren er af en toe klanten om leven in de brouwerij te brengen.

Om 16u begonnen we in te pakken. Iets na vijven waren we thuis.

Al bij al waren we tevreden, al had ik nog steeds het gevoel niet uitgeslapen te zijn.

Na het schrijven dezes, duik ik mijn bed in. Het is iets na achten. Slaapwel!

Previous

Aan tafel!

Next

Amazon

9 Comments

 1. Het voornaamste is dat je tevreden bent over deze dag.

 2. Had Gert, Samson niet meegenomen? Of zouden de leeuwen hem al genoeg problemen geven zonder hond erbij 😉 Ach een mens maakt tijdens zijn slaap de leukste dingen mee, maar meestal vergeet ik het allemaal snel. Ik wens je een fijne maandag toe.

 3. Zo dicht bij de leeuwen, dat zou fantastische foto’s opleveren wel 😉

 4. Goedemiddag, hopelijk vandaag fit na een lange nacht.

  • ms

   Vanmorgen was ik al om 7u uit bed.

   Zolang je op zo een rommelmarkt wat te doen hebt, valt het nogal mee. Maar tijdens de middaguren als het rustig is en je wat in dat zetelke gaat zitten …

 5. Dommelmarkt. 🙂 Je zou verwachten uitgeslapen thuis te komen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén