Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kasteel Ter Biest

En dan kwamen we “stoemelings” op een terrein waar wel een paar plezante zaken te zien waren … alleen had ik het fototoestel vergeten. De telefoon is nu niet bepaald mijn favoriete manier om foto’s te nemen, maar het moest dan maar.

Het was er wel erg mooi, erg rustig ook, maar ik vond kaduuk deze keer amusanter dan natuur.

Er nog eens langs rijden om de foto’s opnieuw te nemen zie ik zo niet direct zitten, het is een aardige plek op aarde maar je kan er geen daguitstap van maken, zelfs geen halve.

Previous

De uilen

Next

Moderne taal

13 Comments

 1. Mooie foto’s! Die telefoons, daar is niks mis mee tegenwoordig. Ikzelf kan er niet mee overweg, maar zij die dat wel kunnen maken er, in elk geval technisch, goeie foto’s mee.

  • ms

   Waarschijnlijk is het bij mij gewoon omdat ik nooit de tijd nam om dat eens goed uit te zoeken. Klikken zou moeten volstaan. 😁

 2. Met mijn smartphone maak ik ook mooie foto’s, alleen inzoomen is en blijft een drama, daarvoor heb ik mijn camera graag bij de hand. Ik heb wel speciaal de iPhone gekozen die gekend is voor z’n mooie opnames.

 3. ‘Deze kapel is na 500 jaar vernieuwd’, nu tijd voor een opknapbeurtje?
  Over foto’s kan ik niet meepraten.😒

 4. De foto’s die met een smartphone genomen worden zijn steeds beter. Of ze ooit echte fototoestellen zullen kunnen vervangen weet ik niet maar het zal een kwestie van tijd zijn.

 5. elsjeveth

  Kasteel Ter Diest mooie oude vergane glorie zo te zien. Je smartphone heeft het in elk geval goed vastgelegd.

 6. elsjeveth

  Ter Biest bedoel ik

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén